Свідок викрадення чиновника «Укрзалізниці» розповів про побачене

Свідок викрадення чиновника «Укрзалізниці» розповів про побачене

Для моніторингу ситуації створений кризовий штаб, повідомили в «Укрзалізниці»

Чоловік, який повідомив поліцію про викрадення голови департаменту енергопостачання компанії «Укрзалізниця» Валерія Людмирського, відмовився говорити на камеру, проте розповів журналістам про побачене.

«Нам вдалося поспілкуватися з чоловіком, який напередодні ввечері викликав поліцію. На камеру говорити він не захотів, втім, розповів, що коли Валерій Людмирський вигулював собаку, під'їхала машина сріблястого кольору з чоловіками. Вони були в масках і одязі камуфляжного кольору. Вони застрелили собаку і після цього намагалися нейтралізувати Людмирського електрошокером, посадили його в машину і поїхали в невідомому напрямку. Саме після цього чоловік викликав поліцію», - повідомила кореспондент каналу «112».

Начальник департаменту інформполітики «Укрзалізниці» Данило Ваховський розповів, що служба безпеки компанії співпрацює зі слідчими для того, щоб забезпечити всі умови для розслідування цієї справи. «Створений кризовий штаб для моніторингу ситуації і прийняття необхідних дій, ця ситуація на контролі не тільки у керівництва залізниці, а і на контролі міністра», - розповів він.

Також він нагадав, що за основною версією, приводом для викрадення Людмирського, який займався питаннями електропостачання залізниці, є його професійна діяльність.

Нагадаємо, невідомі викрали начальника департаменту електропостачання «Укрзалізниці» Валерія Людмирського 18 липня близько 21:10 у Києві на вулиці Кудряшова. Поліція відкрила за фактом викрадення кримінальне провадження, відомості за даним фактом внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань з попередньою кваліфікацією за ч. 2 ст. 146 Кримінального кодексу України (незаконне позбавлення волі або викрадення людини).

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: