«Свобода» і «Правий сектор» прийшли на завод ІСД и підпалили шини «за чисте повітря»

«Свобода» і «Правий сектор» прийшли на завод ІСД и підпалили шини «за чисте повітря»

Мітингувальники прийшли під комбінат з битами і шинами

28 вересня під будівлею адміністрації Дніпровського металургійного комбінату, що входить в корпорацію «Індустріальний союз Донбасу», пройшов мітинг активістів партій «Свобода» і «Правий сектор».

Про це повідомляє «Обозреватель» з посиланням на місцеві ЗМІ.

За даними ЗМІ, самих протестуючих було близько двадцяти осіб, набагато більше було представників ЗМІ. Основний контингент «мітингувальників» підготувався до акції протесту вельми серйозно - бейсбольні біти, палаючі автомобільні шини і бочка з пальним, яку підкотили до ганку будівлі управління комбінату.

unnamed_03

Через чверть години після початку мітингу натовп підібрався до дверей управління комбінату, щоб поговорити з керівництвом Дніпровського металургійного комбінату.

Але з керівництвом комбінату діалогу у присутніх не вийшло. Викрикуючи звинувачення, вони палили шини і роздмухували далі ситуацію.

unnamed_1_02

ЗМІ висувають версію, що «зустріч» переслідувала спочатку іншу мету - загострити обстановку в місті, спровокувати правоохоронні органи і комбінат на відповідні дії, дестабілізувати роботу містоутворюючого підприємства.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: