Таліби вбили 16 афганських солдат

Таліби вбили 16 афганських солдат

Напад відбувся в провінції Бадгіз на північному заході Афганістану

Представники влади Афганістану повідомляють про те, що бійці руху Талібан вбили 16 солдат збройних сил країни, а іще двох цивільних було взято в полон.

Напад відбувся в провінції Бадгіз на північному заході країни, пише Reuters.

Рух Талібан відновив активні бойові дії в Афганістані після відмови продовжити перемир’я, як запропонував президент Ашраф Гані. В провінції Бадгії таліби ведуть боротьбу за вісім опорних пунктів.

В четвер, 21 червня, їм вдалося взяти під контроль два опорних пункти, а потім влаштувати засідку на підкріплення. Окрім того, бійці руху Талібан встановили вибуховий пристрій на тіло вбитих бійців. А тому іще двоє цивільних загинули при спробі забрати тіла вбитих.

Окрім боїв на північному заході країни, таліби провели атаку в південній провінції Кандагар. Там вони атакували працівників компанії, яка вела спорудження дороги. Внаслідок нападу було захоплено в полон 13 інженерів і 20 охоронців. Іще чотири охоронці загинули, намагаючись звільнити полонених. 

Нагадаємо, раніше у провінції Нангархар на сході Афганістану поблизу пакистанського кордону вибухнув начинений вибухівкою автомобіль, в результаті чого щонайменше 20 людей загинули.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: