Теракт в Іраку: смертники підірвали машини «швидкої» - 21 загиблий

Теракт в Іраку: смертники підірвали машини «швидкої» - 21 загиблий

У Тікріті смертники підірвали автомобіль швидкої допомоги на контрольно-пропускному пункті під час ранкового часу-пік, унаслідок чого загинули 13 осіб

У двох містах Іраку Тікріт і Самарра смертники підірвали машини швидкої допомоги, унаслідок чого загинула щонайменше 21 людина, повідомляє Reuters.

Згідно з повідомленням, у Тікріті смертники підірвали автомобіль швидкої допомоги на контрольно-пропускному пункті під час ранкового часу-пік, унаслідок чого загинули 13 осіб.

У Самаррі була підірвана ще одна машина швидкої допомоги на парковці біля однієї із шиїтських ісламських святинь - мечеті Аль-Аскарі в Самаррі. Як повідомила місцева влада, унаслідок цього теракту загинули восьмеро мирних жителів, включаючи двох іранських паломників. Влада в обох містах оголосила комендантську годину, побоюючись можливих подальших нападів.

Як повідомлялось, прем’єр-міністр Іраку Хайдер аль-Абаді застерігає Туреччину від можливих провокацій після того, як Анкара розмістила свої танки та артилерію біля іракського кордону.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: