Тереза Мей направила субмарини на відстань ракетного удару по Сирії, - ЗМІ

Тереза Мей направила субмарини на відстань ракетного удару по Сирії, - ЗМІ
Тереза Мей

Мей також позачергово скликала надзвичайне засідання міністрів

Прем’єр Великої Британії Тереза Мей розпорядилася направити британські підводні човни на відстань ракетного удару по Сирії. Це відповідь Лондона на застосування хімічної зброї режимом Асада.

Про це повідомляє The Daily Telegraph з посиланням на джерела.

Зазначається, що Мей також позачергово скликала надзвичайне засідання міністрів удень 11 квітня для обговорення подальших дій Лондона у цьому питанні.

Раніше ВВС з посиланням на поінформовані джерела повідомляло, що Тереза Мей готова підтримати військові дії проти уряду в Сирії без попереднього схвалення британського парламенту.

Як повідомлялося, президент США Дональд Трамп оголосив про майбутній ракетний удар по Сирії. «Росія обіцяє збивати будь-які ракети, випущені по Сирії. Готуйся, Росія, вони прилетять. Вони будуть славні, нові «розумні». Не треба підтримувати «газове тварина-вбивцю», яка вбиває своїх громадян і отримує задоволення», - написав Трамп.

Також повідомлялося, що Франція, США і Велика Британія найближчими днями вирішать, чи варто відповідати військовими ударами на хімічну атаку в Сирії. 

Раніше повідомлялося, що президент США Дональд Трамп скасував свою поїздку на саміт Америк, який відбудеться у столиці Перу Лімі, для підготовки відповіді на хімічну атаку в Сирії.

Як відомо, 6 квітня внаслідок авіаударів по місту Дума, що в Східній Гуті, щонайменше 32 мирних жителів загинули, понад 50 осіб зазнали поранень.

Пізніше стало відомо про 100 загиблих.


Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: