Терористи ІДІЛ мають понад 11 тисяч сирійських паспортних бланків - ЗМІ

Терористи ІДІЛ мають понад 11 тисяч сирійських паспортних бланків - ЗМІ

Сирійський закордонний паспорт

Бойовики за допомогою справжніх документів можуть спробувати видавати себе за біженців

Бойовики терористичного угрупування «Ісламська держав» мають на руках понад 11 тисяч справжніх сирійських паспортних бланків.

Про це повідомляє видання Bild am Sonntag з посиланням на інформацію Федерального управління з кримінальних справ та німецького міністерства внутрішніх справ.

Видання пише, що ці бланки є справжніми, тобто мають відповідні номери серії, що породжує ризик того, що бойовики за допомогою таких документів могли би спробувати видавати себе за біженців.

За даними ЗМІ, німецьке федеральне відомство у справах міграції та біженців станом на жовтень 2016 перевірило 81301 підозрілий паспорт.

У 8625 випадках (понад 10 відсотків) за 2016 рік було зафіксовано підробку документів. 2015 року було викрито 800 випадків фальшування. 

До слова, у неділю, 10 вересня, в результаті авіаудару російської авіації біля міста Дейр-ез-Заур на північному сході Сирії загинули 34 мирних жителя.

Нагадаємо, підтримувані США сили коаліції розпочали 9 вересня новий наступ на бойовиків угруповання «Ісламська держава» на сході Сирії.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: