Тимошенко хотіла потрапити на зустріч Трампа і Путіна? Опозиціонерка відреагувала на оприлюднені докази

Тимошенко хотіла потрапити на зустріч Трампа і Путіна? Опозиціонерка відреагувала на оприлюднені докази
Лідер партії «Батьківщина» Юлія Тимошенко

«Ніяких контрактів ми не підписували», - стверджує лідер «Батьківщини»

Лідер партії «Батьківщина» Юлія Тимошенко прокоментувала інформацію про зв’язки з лобістською компанією The Livingstone Group. Ця компанія, як свідчить лист, оприлюднений на сайті Департаменту юстиції США, нібито займалась організацією її поїздки на зустріч президентів США та Росії Дональда Трампа та Володимира Путіна.  

«Ми будемо шукати цих людей, будемо спростовувати цю інформацію, і будемо вимагати, щоб вони також її спростували, – заявила Тимошенко в коментарі «Главкому». – Ніяких контрактів ми не підписували. Це спецоперація з моєї дискредитації, бо інформація не відповідає дійсності. Розцінюю це як фальшивку».

Як раніше повідомив «Главком», у листі лобіста Боба Лівінгстона, що представляє компанію The Livingstone Group, зазначається, що Тимошенко мала намір відвідати Вашингтон всередині липня, щоб обговорити «покращення зв’язків між США та Україною». Лівінгстон також зазначає у листі, що Тимошенко готова прибути на зустріч Трампа та Путіна, «якщо це буде корисним».

Замовником лобістських послуг The Livingstone Group є компанія Innovative Technology & Business Consulting, контракт від якої підписував містер Сергій Красницький. Згідно з умовами річного контракту, клієнт виплачує The Livingstone Group $50 тис. на місяць.

Більше читайте в матеріалі «Нові лобісти Тимошенко намагались влаштувати їй зустріч з Трампом і Путіним. ЮВТ спростовує»

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: