Тимошенко розповіла, що олігархи готують кандидата на президентські вибори

Тимошенко розповіла, що олігархи готують кандидата на президентські вибори

Тимошенко заявила, що нині найбільшим жартом в країні є те, що Порошенко збирається йти на другий термін

Готується новий кандидат на президентські вибори від об’єднаної олігархії, яка не готова здавати свої позиції.

Про це в ефірі програми HARD з Влащенко на телеканалі ZIK заявила голова фракції ВО «Батьківщина» Юлія Тимошенко.

Тимошенко заявила, що нині найбільшим жартом в країні є те, що президент Петро Порошенко збирається йти на другий термін.

«Мені здається, що він уже тримає весь народ, усю націю за невігласів», –заявила  Тимошенко.

Як зазначила лідер «Батьківщини», нині фальшують результати опитувань і через рейтинги намагаються нав’язати думку, що Петро Порошенко нині має найвищий рейтинг довіри, а решта політиків перебувають на рівні «нулів».

«Для того, щоб нівелювати те, що сьогодні люди підтримують нашу політичну силу, мене особисто, вони вводять Святослава Вакарчука у рейтинги. І насправді, я хочу, щоб люди знали, що готується новий кандидат на президентські вибори від об’єднаної олігархії. Вони не готові здавати свої позиції», – заявила Юлія Тимошенко.

Проте прізвища ймовірного кандидата політик не назвала.

«Я думаю, що люди дізнаються. Це людина, яка зеленого уявлення не має ані про економіку, ані про фінанси, ані про кризу, ані про війну. Їм потрібна маріонетка в руках. Я не хочу називати прізвища, люди побачать це. Але ключові клани готують собі маріонетку, і ця маріонетка мусить бути таким собі «болванчиком», який буде сидіти на президентській посаді, а за спиною вони будуть знову всю оцю «поганку», яку вони зараз роблять, крутити – землю продавати…, забирати з бюджету всі гроші, забирати всі ресурси», – заявила Юлія Тимошенко.

Тимошенко нагадала, що мораторій на продаж землі в Україні завершується у січні 2018. Політична сила, яку вона очолює, запропонувала законопроект щодо його продовження.

Тимошенко також нагадала про результати виборів до об’єднаних територіальних громад, де «Батьківщина» отримала найвищий рівень довіри, попри фальсифікації, репресії та насильство проти цієї політсили. 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: