Тимошенко у США подякувала конгресменам за допомогу Збройним силам України

Тимошенко у США подякувала конгресменам за допомогу Збройним силам України
Голова «Батьківщини» звернулася до членів комітету зі збройних сил з проханням консолідувати зусилля щодо міжнародної підтримки нашої держави задля припинення російської агресії в Україні та досягнення миру

Сторони обговорили поточне загострення ситуації у війні Росії проти України після інциденту в Керченській протоці

Голова партії «Батьківщина» Юлія Тимошенко під час робочого візиту провела зустріч із конгресменами Ріком Ларсеном, Джимом Купером та іншими членами комітету Палати представників США зі збройних сил. Про це йдеться на сайті «Батьківщини».

Сторони обговорили поточне загострення ситуації у війні Росії проти України після інциденту в Керченській протоці 25 листопада 2018 року та захоплення російськими силами українських моряків і суден.

Юлія Тимошенко подякувала конгресменам за одностайну позицію США щодо подій в Україні та надану Сполученими Штатами безпекову допомогу Збройним Силам України. Вона також висловила сподівання, що допомога триватиме і надалі.

Юлія Тимошенко та Джим Купер

Також голова «Батьківщини» звернулася до членів комітету зі збройних сил з проханням консолідувати зусилля щодо міжнародної підтримки нашої держави задля припинення російської агресії в Україні та досягнення миру.

Нагадаємо, що з 4 до 7 грудня Юлія Тимошенко перебуває з робочим візитом у Сполучених Штатах Америки.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: