Тимошенко заявила, що не знає, хто замовив і заплатив за лобістів у США

Тимошенко заявила, що не знає, хто замовив і заплатив за лобістів у США

Тимошенко повідомила, що не знайома з керівником лобістської компанії Avenue Strategies

Голова фракції «Батьківщина» Юлія Тимошенко заявила, що не замовляла та не оплачувала послуг американської фірми Avenue Strategies, яка, згідно з документами Мін’юсту США, мала б займатися лобіюванням інтересів депутатки.

Про це повідомляє «Радіо Свобода».

Тимошенко також стверджує, що нічого не знає про фірму Two Paths LLC (Делавер, США), яка підписала контракт на надання цих послуг в інтересах Тимошенко і зобов’язалась за них сплачувати 65 тисяч доларів щомісяця.

Згідно з документами з сайту Мін’юсту США, контракт з фірмою Avenue Strategies підписала не сама Юлія Тимошенко, а фірма Two Paths LLC, що діє від її імені.

Тимошенко заперечує надання фірмі Two Paths LLC грошей на оплату послуг з лобіювання.

«Категорично – ні (не надавала кошти – ред.). Я взагалі ці компанії не знаю, не розумію, хто замовляв, як замовляв. Це для мене таке ж питання, як і для вас», – відповіла Тимошенко.

Також Тимошенко повідомила, що не знайома з керівником лобістської компанії Avenue Strategies, колишнім помічником президента США Дональда Трампа Баррі Беннеттом. Сам Беннет раніше в інтерв’ю виданню The Hill заявляв, що «працюватиме з Тимошенко у напрямку на США, а не Росії».

«Я не знайома з Беррі Беннеттом в принципі. Але якщо він до мене добре ставиться, якщо він готовий якось зі мною співпрацювати чи допомагати, я абсолютно «за», – заявила нардеп.

Водночас Тимошенко підтвердила, що зустрічається з американськими чиновниками: «У нас дуже багато зв’язків. Це зв’язки дружні. Це зв’язки людей, які власне дуже добре дивляться на Україну».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: