Тимошенко заявила, що Порошенко хоче її знищити

Тимошенко заявила, що Порошенко хоче її знищити
Юлія Тимошенко

Лідерка «Батьківщини» обіцяє особисто написати заяву на зняття депутатської недоторканності

Президент України Петро Порошенко поставив перед собою завдання не допустити главу фракції «Батьківщина» Юлія Тимошенко на президентські вибори. Про це Тимошенко заявила в ефірі програми «Велике інтерв'ю» на телеканалі NewsOne.

«Порошенко зібрав спеціальну нараду, де поставив завдання перед силовиками просто знищити нашу команду і мене особисто. Відкрити кримінальне провадження, почати судилище. Можливо, вони навіть Кірєєва підключать до цієї справи. Залучити мене до кримінальної відповідальності за те, що я незаконно перетнула кордон , і не допустити мене до президентських виборів», - заявила вона.

За її словами, «президент кидав папір, кричав на своїх підлеглих силовиків і вимагав від них негайно подати до Верховної Ради України подання на зняття з Тимошенко депутатської недоторканності».

«Пане президенте, хочу сказати, що я власними руками напишу заяву на зняття з мене недоторканності. Я не боялася суду Януковича і я не боюся Петра Олексійовича і його репресій», - звернулася Тимошенко.

Як повідомляв «Главком» раніше, 11 вересня главу партії «Батьківщина» Юлію Тимошенко внесли в базу «Миротворець»  за напад на прикордонників під час виконання ними службових обов'язків.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: