«Тиша» в зоні АТО: за день 24 обстріли з боку бойовиків

«Тиша» в зоні АТО: за день 24 обстріли з боку бойовиків
Російські найманці на Донбасі

На Маріупольському напрямку бойовики гатять кулеметів, гранатометів, озброєння БМП

Протягом дня, станом на 18:00, в районі проведення антитерористичної операції на Донбасі з боку російсько-окупаційних військ зафіксовано 24 випадки відкриття вогню по позиціях Збройних Сил України. Про це повідомляє прес-центр штабу АТО.

На Маріупольському напрямку відбулось 14 обстрілів. «В районах Красногорівки і Павлополя противник вів вогонь з кулеметів, гранатометів та стрілецької зброї. Поблизу Лебединського, Водяного обстріли проти сил АТО тривали з мінометів калібру 120 мм, а в Широкіному, окрім мінометів, - з озброєння БМП. В районі Михайлівки по укріпленнях українських захисників відкрили вогонь одночасно з мінометів 82 та 120 калібрів», - йдеться у повідомленні.
На Донецькому напрямку окупанти 7 разів порушували режим тиші. «В бік підрозділів Збройних сил України в районах Луганського та Авдіївки бойовики стріляли з гранатометів різних систем і кулеметів великого калібру. Також тут було застосовано ворожі міномети калібру 82 мм», - інформує штаб АТО.
На Луганському напрямку зафіксовано 3 збройні провокації. «Неподалік Лопаскіного та Станиці Луганської проти українських підрозділів бойовики вели вогонь з гранатометів різних систем, а в Кримському – зі ствольної артилерії калібру 152 мм», - повідомляє прес-центр штабу.

Нагадаємо, за минулу добу російсько-окупаційні війська 36 разів відкривали вогонь по позиціях українських захисників.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: