Трагедія в Індонезії: посольство надало рекомендації українцям

Трагедія в Індонезії: посольство надало рекомендації українцям
Фото: Twitter Sutopo Purwo Nugroho

На місці трагедії місцевою владою здійснюються масштабні пошуково-рятувальні та евакуаційні роботи

Посольство України в Індонезії у зв'язку з потужним землетрусом та спричиненим ним цунамі в м.Палу та районі Донггала провінції Центральний Сулавесі рекомендувало громадянам України утриматися від відвідання вказаних територій.

Про це повідомляється на сайті посольства.

«У разі наявності інформації щодо необхідності надання допомоги громадянам України у зоні стихійного лиха, просимо невідкладно звертатися до посольства України в Республіці Індонезія або на цілодобову гарячу лінію МЗС України: +38-044-238-16-57», - говориться у повідомленні.

Зазначається, що українці, які опинилися в зоні стихійного лиха, повинні неухильно дотримуватися вказівок місцевих органів влади і рятувальних служб щодо заходів безпеки та уважно стежити за їх повідомленнями, і при першій можливості повідомити про себе посольство України в Республіці Індонезія (телефон гарячої лінії +628788-489-09-18) та своїх рідних.

«На даний час на місці трагедії місцевою владою здійснюються масштабні пошуково-рятувальні та евакуаційні роботи із залученням сил і засобів поліції та армії», - додали в посольстві.

Нагадаємо, в Індонезії в результаті землетрусу і цунамі загинули понад 1,2 тис. осіб.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: