Трамп: екс-глава ФБР «вигороджував» Клінтон

Трамп: екс-глава ФБР «вигороджував» Клінтон
Президент США Дональд Трамп та екс-директор ФБР Джеймс Комі

Як виявилось, Джеймс Комі брехав і «зливав» інформацію і повністю вигороджував Гілларі Клінтон, заявив Дональд Трамп

Президент Сполучених Штатів Америки Дональд Трамп звинуватив колишнього директора ФБР Джеймса Комі у «вигороджуванні» екс-держсекретаря країни Гілларі Клінтон.

Про це Трамп написав у своєму Twitter.

«Вау, ФБР підтверджує повідомлення про те, що Джеймс Комі написав листа, виправдовуючи брехливу Гілларі Клінтон, задовго до завершення розслідування», - написав президент США

У своїй заяві Трамп посилається на розслідування скандалу у 2016 році, коли Клінтон звинувачували в витоку інформації через те, що вона вела особисте листування з державної електронної адреси. Він зазначив, що багатьох людей досі не було допитано, у тому числі саму Клінтон. При цьому Комі під присягою заявив, що він не писав доповідь про невинуватість екс-держсекретаря передчасно.

«Як виявилось, Джеймс Комі брехав і «зливав» інформацію і повністю вигороджував Гілларі Клінтон. Він був найкращим, що коли-небудь з нею траплялося», - зазначив також Трамп.

Як повідомлялось, влітку цього року сенатори від республіканської партії направили лист до ФБР, в якому зазначили, що колишній директор департаменту Джеймс Комі почав складати заяву щодо невинуватості Клінтон вже у весні 2016 року, не допитавши при цьому 17 основних свідків.

До слова, декілька місяців тому Комі уклав контракт на 2 млн доларів з видавництвом Flatrion Publishing на книгу про свою кар'єру.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: