Трамп і Макрон домовилися координувати дії щодо Північної Кореї

Трамп і Макрон домовилися координувати дії щодо Північної Кореї
Дональд Трамп і Еммануель Макрон

Президенти обговорили необхідність протистояння все більш небезпечній ситуації навколо КНДР

Президенти США і Франції Дональд Трамп і Еммануель Макрон прийняли рішення координувати свої дії під час врегулювання кризи навколо Північної Кореї.

Про це повідомила прес-служба Білого дому, передає Reuters.

«Вони обговорили необхідність протистояння все більш небезпечній ситуації, яка пов'язана з дестабілізуючою поведінкою керівництва Північної Кореї», - йдеться в заяві Білого дому.

Крім того, Трамп зазначив, що США готові «разом зі своїми союзниками застосувати весь спектр дипломатичних, економічних і військових засобів» для подолання будь-якої ядерної загрози з боку Північної Кореї.

Напередодні президент Франції Еммануель Макрон в суботу, 12 серпня, застеріг від «ескалації напруженості» у ситуації з Північною Кореєю в умовах конфлікту між Вашингтоном і Пхеньяном

Раніше канцлер Німеччини Ангела Меркель заявила, що «Словесна війна» між президентом Дональдом Трампом і главою Північної Кореї Кім Чен Ином - це «неправильний підхід» і в цьому конфлікті немає військового рішення.

З початку року попри застереження з боку ООН КНДР неодноразово проводила ракетні випробування. 5 серпня Рада Безпеки ООН одностайно ухвалила нові санкції проти Пхеньяна, які можуть обійтися Північній Кореї майже в мільярд доларів США.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: