Трамп натякнув на відставку міністра оборони США

Трамп натякнув на відставку міністра оборони США
Дональд Трамп

Голова Пентагона Джеймс Меттіс може піти у відставку

Американський президент Дональд Трамп не виключає можливість відставки міністра оборони Сполучених Штатів Америки (США). Про це повідомляє телеканал CBS.

Президент США Дональд Трамп заявив, що голова Пентагона Джеймс Меттіс може виявитися наступним, хто піде із адміністрації Білого дому. Трамп зазначив, що в його команді є «деякі люди», якими він «не задоволений».

Крім того, американський президент розповів, що в нього дуже добрі стосунки з міністром оборони.

«Ми зустрілись з ним два дні тому. У мене з ним дуже гарні стосунки. Може бути, що це буде він (наступним, хто піде у відставку - ред.). Я думаю, що він в деякій мірі демократ, якщо ви хочете знати правду», - зазначив Трамп.

Зазначається, що на пряме питання про можливу відставку Меттіса Трамп відповів: «Ну, я не знаю. Він мені цього не казав».

Зазначається, що у вересні 2018 року New York Times писала, що президент США не задоволений міністром оборони і «втомився від невигідних порівнянь з ним, як з більш зрілим чоловіком«. Відставка Меттіса обговорювалася на фоні чуток про те, що Трамп збирається оновити свою адміністрацію перед виборами в листопаді.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: