Трамп погодився їхати до Путіна в Москву

Трамп погодився їхати до Путіна в Москву
Трамп збирається знову зустрітися з Путіним 

Відзначається, що візит американський лідер здійснить, як тільки отримає офіційне запрошення

Президент США Дональд Трамп погодився відвідати Москву. Про це в п'ятницю, 27 липня, повідомляє Reuters з посиланням на заяву Білого дому.

Відзначається, що візит американський лідер здійснить, як тільки отримає офіційне запрошення.

«Президент Трамп з нетерпінням чекає на приїзд президента Путіна до Вашингтона після першого року, і він відкритий для відвідування Москви після отримання офіційного запрошення», - йдеться в заяві прес-секретаря Білого дому Сари Сандерс.

Нагадаємо, сьогодні повідомлялося, що Путін запросив Трампа в Москву. Він також зазначив, що готовий приїхати до Вашингтона на зустріч із Трампом.

Як відомо, після зустрічі двох президентів у Гельсінкі, Путіна запросили приїхати в США восени цього року. Однак, пізніше Трамп відклав зустріч з президентом РФ. Причиною стало розслідування втручання Росії в президентські вибори в США у 2016 році.

Більше як половина жителів США вважають, що необхідно провести нову зустріч між президентами США та Росії.

Нагадаємо, в понеділок президент США знову продовжив кампанію щодо протидії звинуваченням пов’язаним із самітом з лідером РФ, який відбувся тиждень тому в Гельсінкі.

16 липня, Трамп під час прес-конференції після зустрічі з Путіним у Гельсінкі заявив про недовіру висновкам власної розвідки щодо втручання РФ у президентські вибори, а також про те, що він більше вірить словам Путіна. Ця заява Трампа викликала різке обурення не тільки в таборі демократів, але й серед республіканців.

Також сенатор-республіканець Джон Маккейн розкритикував прес-конференцію в Гельсінкі президента США Дональда Трампа і його російського колеги Володимира Путіна.

Нагадаємо, президент США Дональд Трамп жодного разу не згадав про Україну на підсумковій прес-конференції після зустрічі з президентом РФ Володимиром Путіним.

Читайте також статті: 

Побачення у Гельсінкі. Як Путін і Трамп «добре поговорили» 

«Це була неймовірна капітуляція». Америка шокована Трампом

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: