Трамп прокоментував секс-скандал: Мене це присоромило

Трамп прокоментував секс-скандал: Мене це присоромило

Останній з численних скандалів, пов'язаних з висловлюваннями Трампа, розгорівся через публікацію його вульгарної бесіди про жінок з шоуменом Біллі Бушем

У ці хвилини відбувається другий тур словесного поєдинку між кандидатами у президенти США Хілларі Клінтон і Дональдом Трампом.

Кандидати відповідають на питання із залу.

«Я насправді не пишаюся тим, що було оприлюднено. Це називається кухонною розмовою. Я вибачився перед виборцями. Це була моя помилка», - заявив Трамп.

«Ви ніколи не цілували жінок без їхньої згоди?», - перепитав ведучий.

«Я поважаю жінок. Ви чули що я сказав. Мене це присоромило. Зроблю нашу країну безпечною. Ми матимемо нові кордони, США стануть знову безпечними».

Нагадаємо, останній з численних скандалів, пов'язаних з висловлюваннями Трампа, розгорівся через публікацію його вульгарної бесіди про жінок з шоуменом Біллі Бушем. У записі, датованому ще 2005 роком, нинішній кандидат в президенти у вельми розкутій манері зізнається, що намагався спокусити заміжню жінку, але у нього «не вийшло». Після оприлюднення запису на Трампа з критикою накинулися як демократи, так і самі республіканці. Мільярдер в спеціальному відеозверненні приніс вибачення, «якщо хтось образився». Він також заявив, що оприлюднення його скандальних висловів є лише «спробою відвернути увагу від проблем, що стоять перед США».

Тим часом журналісти ідентифікували заміжню жінку, про невдалу спробу близькості з якою у нецензурних виразах розповідав Дональд Трамп. 

На заяви Трампа вже відреагувала його дружина Меланія.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: