Трамп розмовляв з Путіним довше, ніж планувалося

Трамп розмовляв з Путіним довше, ніж планувалося

Станом на 16:20 переговори завершилися

Президент РФ Володимир Путін і президент США Дональд Трамп на зустрічі в Гельсінкі розмовляли тет-а-тет більше двох годин замість запланованих півтори. Станом на 16:20 переговори завершилися.

Про це повідомляють російські ЗМІ.

Переговори двох лідерів, за інформацією Кремля, продовжаться за участю членів делегацій.

«Путін і Трамп намір обговорити шляхи нормалізації і розвитку двосторонніх відносин, актуальні питання міжнародного порядку денного, зокрема особливу увагу лідери планують приділити ситуації в Україні, Сирії і на Корейському півострові, а також боротьбі з тероризмом», - зауважили в Кремлі.

По завершенні переговорів президенти Росії і США зроблять заяви для преси і дадуть відповідь на питання представників засобів масової інформації.

Як повідомляє ТАСС, президенти РФ і США продовжили переговори в розширеному складі. До лідерів двох держав приєдналися делегації.

З російського боку в переговорах беруть участь міністр закордонних справ Сергій Лавров, прес-секретар президента РФ Дмитро Пєсков і помічник Путіна Юрій Ушаков.

Зустріч проходить у форматі робочого сніданку. Присутність преси не передбачена.

Раніше повідомлялося, що 16 липня у Гельсінкі почалась двостороння зустріч віч-на-віч президентів РФ Володимира Путіна і США Дональда Трампа.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: