Трамп спрогнозував терміни денуклеаризації Північної Кореї

Трамп спрогнозував терміни денуклеаризації Північної Кореї
Лідери КНДР та США

Трамп вважає, що процес денуклеаризації «піде швидко»

Президент США Дональд Трамп розповів, коли має початися процес денуклеаризації КНДР.

«Думаю, що тепер ми почнемо процес денуклеаризації Північної Кореї, і думаю, що він повернеться і почне його практично відразу», - сказав Трамп в інтерв'ю Fox News, маючи на увазі голову КНДР Кім Чен Ина.

Раніше Дональд Трамп заявив, що довіряє лідеру КНДР Кім Чен Ину, однак припускає, що через рік це виявиться його помилкою.

 Коментуючи свої колишні жорсткі висловлювання на адресу Кім Чен Ина президент США підкреслив, що вперше особисто зустрів Кіма і поговорив з ним. Він зазначив, що вважає, що той дійсно хоче «зробити відмінну роботу для Північної Кореї».

Нагадаємо, в ЄС угоду між Трампом і Кім Чен Ином назвали сигналом про повну і незворотну денуклеаризацію Корейського півострова.

Президент США Дональд Трамп та глава КНДР Кім Чен Ин у спільній декларації зобов'язалися співпрацювати для розвитку нових відносин між США та КНДР та сприяти миру, процвітанню та безпеки Корейського півострова та світу.

Офіційна зустріч Дональда Трампа з Кім Чен Ином розпочалася 12 червня та тривала близько півтори години. 

Раніше передбачалося, що президент США залишатиметься в Сінгапурі для проведення переговорів з лідером КНДР стільки, скільки буде потрібно для досягнення мирної угоди. При цьому допускалося, що зустріч могла продовжуватися кілька днів.

Пізно ввечері у вівторок, 12 червня, Кім Чен Ин полетів з Сінгапуру на борту китайського літака.

Читайте також статтю: «Хороша хімія» Дональда Трампа та Кім Чен Ина

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: