Три міністри сьогодні святкують дні народження

Три міністри сьогодні святкують дні народження
Міністр молоді та спорту Ігор Жданов і міністр культури Євген Ніщук у Верховній Раді навіть сидять поруч

Стець, Нищук і Жданов 29 грудня - іменинники

Сьогодні відзначають свої дні народження одразу три міністри України.

43 роки виповнюється міністру інформаційної політики Юрію Стецю. Український політик і журналіст народився 1975 року в Чорткові Тернопільської області. Пост міністра займає в Кабміні з 2014 року. 31 травня 2017 року оголосив про свій відхід у відставку зі своєї посади за станом здоров'я. Він хворий на епілепсію. Це захворювання досить серйозне. Останнім часом хвороба почала прогресувати. Однак, незважаючи на це, міністр продовжує очолювати відомство. Раніше у нього була третя група інвалідності, зараз - друга.

.png_04

Юрій Стець

З днем народження також сьогодні будуть вітати і міністра культури Євгена Нищука, якому сьогодні виповнюється 46 років. Відомо, що український актор театру і кіно, народний артист України, народився у 1972 році в Києві. А пост міністра зайняв з 2016 року. При цьому Нищук продовжує грати в театрі. 

Також іменинник сьогодні і міністр молоді та спорту Ігор Жданов, який відзначає сьогодні 51 рік. Український політик родом з Вінниці, народився у 1967 році. Міністром став у 2014 році ще в уряді Арсенія Яценюка. У новому уряді Володимира Гройсмана, так само обіймає посаду міністра молоді і спорту України.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: