«Ця людина не зупиниться!» Відома українська співачка просить захисту в Авакова

«Ця людина не зупиниться!» Відома українська співачка просить захисту в Авакова
Зірка 90-х, співачка Юлія Лорд обвинувачує вітчима у насильстві
Фото: Facebook Юлії Лорд

Юлія Лорд обвинувачує вітчима у насильстві

Популярна співачка Юлія Лорд (справжнє ім’я – Юлія Гордзей) звернулася за допомогою до МВС і особисто міністра Арсена Авакова. Вона обвинувачує у насиллі свого вітчима Віктора Лордкіпанідзе. Про це співачка написала на своїй сторінці у Facebook.

«Друзі! Я остаточно зрозуміла, що мені потрібна допомога і боротьба! Я остаточно усвідомлюю, що без допомоги і боротьби я і моя мама можемо просто фізично загинути від рук маніакального садиста», - написала співачка.

Раніше Юлія Лорд уже зверталася до правоохоронців, але поліція відмовила їй у порушенні кримінальної справи.

«Я написала заяву в Оболонський відділ нацполіціі - заяву спустили на рівень дільничного. А дільничний мені сказав, що опитав мого вітчима і сусідів і не знайшов фактів підтвердження протиправних дій, і вже направив мені письмову відповідь. Але у мене ніяких пояснень не взяв (!). Це, в принципі, мене не дивує. Все - на захист садистів. А жертви їх знущань повинні відчувати сором і приниження помножені на цей захист - на таку правову позицію», - написала вона.

Нагадаємо, маму Юлії Лорд, правозахисницю Наталію Лордкіпанідзе, підозрюють в організації замовного вбивства її колишнього чоловіка. У 2016 році СБУ стверджувало, що Наталія Лордкіпанідзе замовила його за $3 тисячі, а вони запобігли злочину - імітували вбивство і затримали жінку при передачі частини винагороди - 20 тисяч гривень.

Тоді, в одному з інтерв'ю співачка розповіла, що її «стосунки з вітчимом нормальні, як у звичайній родині - лаялися, мирилися».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: