Тука: Путін прагне повернути Донбас за умови визнання анексії Криму

Тука: Путін прагне повернути Донбас за умови визнання анексії Криму
Фото з відкритих джерел

Зараз головна мета Путіна - повернути назад окуповані території, але «на своїх умовах», вважає заступник міністра

Глава РФ Володимир Путін має намір повернути Україні окупований Донбас, але на своїх умовах. Про це заявив заступник міністра України з питань тимчасово окупованих територій і тимчасово переміщених осіб Георгій Тука в ефірі каналу «112 Україна».

«Я не вірю, що в Путіна остаточно поїхали мізки і він дійсно хоче йти з метою загарбання нових територій України. Бо РФ і так отримала ярмо у вигляді Криму й окупованого Донбасу, з яким не знає що робити», - сказав Тука, коментуючи кількагодинне блокування Росією в'їзду в анексований Крим у зв’язку з проведенням на адмінмежі військових навчань.

«Зараз головна мета Путіна - повернути назад окуповані території, але на своїх умовах. Перша умова - негайне проведення виборів, що призведе до зменшення або й повної відміни санкцій щодо Росії. І друге, на чому будуть наполягати кремлівські очільники - це визнання окупації Криму як легітимного акту», - вважає Тука.

Нагадаємо, сьогодні, 7 серпня, близько 7:00 російська окупаційна влада із невстановлених причин призупиняла здійснення пропускних операцій громадян і транспортних засобів на адмінмежі з Кримом на всіх напрямках.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: