Турчинов обіцяє армії нові танки «Оплот» у 2018 році

Турчинов обіцяє армії нові танки «Оплот» у 2018 році

Турчинов привітав воїнів-танкістів з їх професійним днем

У 2018 році до армії мають надійти нові танки «Оплот». Про це повідомив секретар Ради національної безпеки і оборони України Олександр Турчинов, вітаючи воїнів-танкістів зі святом.

«Україна пишається досягненнями вітчизняних конструкторів у створенні найсучасніших бойових машин, які мають відмінні тактико-технічні характеристики. Українська бронетанкова школа - одна з найпотужніших у світі! І саме нові танки «Оплот» вже з наступного року мають надійти на озброєння Збройних сил України», - сказано в повідомленні прес-служби РНБО.

Вітаючи танкістів з їх професійним днем, Турчинов зазначив, що з перших днів російської агресії воїни-танкісти мужньо і непохитно захищають рідну країну.

«Вірні присязі, продовжуючи найкращі традиції української бронетанкової школи, ви відбиваєте ворожі наступи, прориваєте оборону супротивника на Сході України, обороняєте бойові позиції, демонструючи бойову майстерність і професіоналізм», - сказав секретар РНБО.

Нагадаємо, День танкістів відзначається в Україні щороку в другу неділю вересня. У СРСР у цей день відзначався День танкіста.

Раніше зазначалося, що прийнято рішення про підписання договорів на виробництво і поставку танків «Оплот» у зону АТО.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: