Турчинов розповів, чому з’явився міф про американський спецназ під Слов’янськом

Турчинов розповів, чому з’явився міф про американський спецназ під Слов’янськом

27 років тому було створене Управління державної охорони України

Фото: прес-служба Управління Державної охорони

Секретар РНБО нагадав, які міфи розповсюджують бойовики на Донбасі про снайперів УДО

15 січня відзначається 27-ма річниця з дня створення Управління державної охорони України, секретар РНБО Олександр Турчинов привітав військовослужбовців із професійним святом.

«У 2014 році в умовах військової агресії з боку Російської Федерації, коли армія ще не була готова до активного захисту України: не вистачало одягу, зброї, засобів захисту, необхідно було навчити та провести злагодження першої хвилі мобілізації, щоб захистити країну, я був змушений критично зменшити кількість охорони посадових осіб і на чолі з генерал-полковником Валерієм Гелетеєм відправити зведений підрозділ у найгарячіші точки на сході нашої країни. Саме після роботи снайперів Управління держохорони в районі проведення АТО у російських пропагандистів з’явився міф про американський спецназ під Слов’янськом», − заявив Турчинов, якого цитує прес-служба Управління Державної охорони.

У свою чергу очільник охоронного відомства генерал-полковник Валерій Гелетей подякував за високу оцінку роботи військовослужбовців Управління державної охорони.

Під час урочистостей найкращі військовослужбовці Управління були відзначені нагородами «за вагомий внесок у справу забезпечення безпеки органів державної влади України і посадових осіб», а також отримали дострокові військові звання.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: