Турчинов вирушив до Брюсселя на засідання Комісії Україна-НАТО

Турчинов вирушив до Брюсселя на засідання Комісії Україна-НАТО
Олександр Турчинов 

Засідання Комісії Україна-НАТО очікується 14 грудня

Секретар Ради національної безпеки і оборони України Олександр Турчинов поїхав до Брюсселя, де візьме участь у засіданні Комісії Україна-НАТО і розповість учасникам зустрічі про безпекову ситуацію на сході Європи та протидію російській агресії. Про це повідомили у прес-службі РНБО.

«Секретар РНБО Олександр Турчинов перебуває у штаб-квартирі НАТО, де проведе переговори з Генеральним секретарем Альянсу Йєнсом Столтенбергом. Програмою візиту передбачена участь секретаря РНБО України та Генерального секретаря НАТО у засіданні Комісії Україна-НАТО, де Турчинов виступить з розгорнутою доповіддю з питань безпекової ситуації на сході Європи та протидії російській агресії», - йдеться у повідомленні.

Також запланована зустріч секретаря РНБО України з начальником штабу Верховного головнокомандувача Об’єднаних збройних сил НАТО в Європі генералом Маркусом Кнайпом.

Планується також, що Турчинов відвідає багатоцільовий центр управління операціями з врегулювання криз та ситуаційний центр штаб-квартири НАТО.

Нагадаємо, засідання Комісії Україна-НАТО очікується 14 грудня.

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: