У анексованому Росією Криму закрили доступ до сайту «Крим SOS»

У анексованому Росією Криму закрили доступ до сайту «Крим SOS»

Провайдер називає кілька можливих причин обмеження доступу

У анексованому Росією Криму закрили доступ до сайту громадської ініціативи «Крим SOS».

Про це, як повідомив співзасновник організації Алім Алієв, стало відомо ввечері 5 серпня.

«Користувачі, які заходять на сторінку krymsos.com, з різних куточків півострова, стикаються з повідомленням, що доступ до запитуваного ресурсу обмежений. Тим часом в офіційному реєстрі заборонених сайтів krymsos.com поки відсутній», - публікує інформаційний ресурс «Крим SOS» Qiriminfo.

Провайдер називає дві можливі причини обмеження доступу: мережева адреса містить інформацію, поширення якої в Російській Федерації заборонено, і за рішенням суду або з інших підстав, встановлених законодавством Росії.

З 1 серпня на території анексованого Криму частково заблокований сайт Крим.Реаліі - проект «Радіо Свобода». Доступ до сайту обмежили ряд інтернет-провайдерів. 2 серпня на півострові почали блокувати сайти «Чорноморки», «ATR», «Події Криму». Частково блокуються ці сайти в більшості регіонів півострова. Поки сайт Крим.Реаліі можна бачити в Ялті, а також у сусідній Росії.

Громадська ініціатива «Крим SOS» була заснована 27 лютого 2014 роки як Facebook-сторінка для оперативного та об'єктивного висвітлення подій, які відбувалися в Криму.

Незабаром організація почала надавати допомогу переселенцям із Криму і Донбасу. Організація надає гуманітарну та юридичну допомогу переселенцям, інформує про події в Криму, займається програмами соціальної адаптації, розвитком місцевих громад переселенців, адвокаційними проектами, супроводом судових справ вимушено переміщених осіб.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: