У Авакова вважають, що вбивця поліцейських повинен отримати довічне ув’язнення

У Авакова вважають, що вбивця поліцейських повинен отримати довічне ув’язнення

Геращенко вважає, що слідство триватиме не більше кількох місяців

Олександр Пугачов, який підозрюється у вбивстві двох патрульних поліцейських в Дніпрі, повинен отримати довічне ув'язнення. Про це в ефірі «112 Україна» заявив народний депутат від «Народного фронту», радник глави МВС Антон Геращенко.
«У мене є повне переконання, що злочинець за вбивство двох поліцейських повинен отримати вищу міру покарання – довічне ув'язнення. Йому нема чого бути серед людського суспільства», - сказав він.
Геращенко повідомив, що незважаючи на те, що Пугачов заперечує свою провину і заявляє, що у нього інше прізвище, є незаперечні докази того, що він винен.
«Будь-який злочинець буде заявляти, що це не він, я не я, хата не моя. Є докази, є факти. Є відео, як він убив поліцейських. Є запис на нагрудній камері патрульного. У нього куля в тілі, яка випущена з пістолета патрульного. Які ще потрібні докази?» - сказав нардеп.
За прогнозами Геращенка, слідство повинно тривати не більше кількох місяців.
«Зважаючи на те, що доказів, які викривають Пугачова, більш, ніж достатньо, як мінімум у скоєному вчора подвійному вбивстві, я думаю, що це слідство займе не більше пари місяців, може кілька місяців. У будь-якому випадку ця людина буде перебувати в цей час під вартою, ми впевнені, що суд не буде вибирати альтернативних заходів, застави і т. д.», - сказав Геращенко.
Нагадаємо, підозрюваний у вбивстві двох поліцейських Дніпрі своєї провини не визнає. Каже, що Пугачов – не його прізвище. Він намагався прооперуватися в лікарні за підробленим паспортом, але з лікарні про його місцезнаходження повідомили поліцейським.
Як відомо, у Дніпрі водій автомобіля застрелив патрульного і поранив його напарницю. Пізніше жінка померла у лікарні під час операції.
У вбивстві підозрюють Олександра Пугачова, який раніше вже був у розшуку, ім'я другого підозрюваного поки що не розголошують.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: