У «Батьківщині» пояснили, чому у них не може бути спільних планів з Льовочкіним

У «Батьківщині» пояснили, чому у них не може бути спільних планів з Льовочкіним
Фото uapress.info

У політсилі кажуть, що нічого не знають про домовленності Тимошенко з Льовочкіним

Народний депутат «Батьківщини» Ігор Луценко запевняє, що не чув про домовленості між лідером фракції Юлії Тимошенко та заступником голови фракції «Опозиційного блоку» Сергій Льовочкін. Про це він сказав у коментарі «Главкому».

«Нічого  мені про це невідомо... Насправді рейтинг Опозиційного блоку на сьогодні не є аргументом для того, щоб застосовувати перевибори в парламенті. Рейтинг у них достатньо низький, і істотної різниці у кількості депутатів Опозиційного блоку номінальних і фактичних від того, що є зараз, і того, що може бути, я не бачу. Опоблок він сильно не набере – якщо набере», - зазначив Луценко.

Як раніше повідомлялось, видання «Українська правда» поінформувало, що Юлія Тимошенко та Сергій Льовочкін начебто домовилися про спільні дії. Видання, посилаючись на своїх співрозмовників, імена яких не вказує, пише, що Юлія Тимошенко та Сергій Льовочкін начебто вже домовилися про спільні дії, перша їх зустріч нібито відбулася ще в липні, і з того часу сторони контактували неодноразово. Як пише «Українська правда», вони «домовилися не просто не заважати одне одному, а спільно «хитати» ситуацію. Благо, чинна влада дала їм для цього достатньо приводів – від тарифів до корупції».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: