У Белграді застрелили адвоката екс-президента Сербії Мілошевича

У Белграді застрелили адвоката екс-президента Сербії Мілошевича
Поліція біля місця вбивства адвоката
Фото: B92

Невідомі застрелили 57-річного адвоката після того, як він підійшов до вхідних дверей свого будинку

В Белграді вбили сербського адвоката, який захищав колишнього президента Сербії Слободана Мілошевича в Гаазькому трибуналі.

Як повідомляє видання B92, Драгослав Огнянович був застрелений на порозі власного будинку, в результаті замаху також був поранений його 26-річний син.

Невідомі застрелили 57-річного адвоката після того, як він підійшов до вхідних дверей свого будинку на вулиці Антифашистської боротьби, йдеться в повідомленні. 

У публікації наголошується, що серед його клієнтів були найвідоміші кримінальні авторитети країни, в тому числі, Лука Бойович, обвинувачений у контролі за наркотрафіком. Автори публікації нагадують, що нещодавно були вбиті кілька друзів авторитета, і його адвокат міг стати наступною жертвою.

98

Нагадаємо, Огнянович входив у групу адвокатів, які захищали інтереси колишнього президента Сербії Слободана Мілошевича в Гаазькому трибуналі. Однак у 2002 році екс-президент був засуджений до довічного ув'язнення за геноцид і злочини проти людяності, і через чотири роки помер у гаазькій в'язниці від серцевого нападу у віці 64 роки.

Нагадаємо, на початку липня невідомий стріляв у чоловіка. Пізніше у поліції повідомили, що постраждалий помер у лікарні.

ЗМІ повідомили, що убитий - азербайджанець, близький до кримінального авторитету Олега Бакинського.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: