У Білому домі двічі на день готують для Трампа підбірку позитивних новин про нього, - ЗМІ

У Білому домі двічі на день готують для Трампа підбірку позитивних новин про нього, - ЗМІ
Дональд Трамп

Трампу дають телезображення і фото, на яких він «виглядає могутнім»

Президенту США Дональду Трампу двічі на день приносять папку з позитивними матеріалами про нього. Ці новини готують співробітники адміністрації Білого дому. Про це повідомляє Vice.

У кожній збірці по 20-25 сторінок зі скріншотами схвальних титрів на телебаченні, з захопленими твітами, розшифровками телеінтерв'ю в яких возвеличується Трамп і багато іншого.

Іноді йому навіть дають телезображення і фото, на яких він «виглядає могутнім».

Першу таку папку Трамп отримує о 9:30 ранку, а другу – до 16:30. Звіт готують співробітники Національного комітету Республіканської партії США. Вони починають роботу о 6 ранку: проглядають ранкові шоу на телеканалах CNN, MSNBC і Fox News, вивчають Інтернет і газети. Кожні півгодини вони посилають у Білий дім електронні листи зі скріншотами титрів на ТБ, новинами та розшифровками інтерв'ю.

Білий дім завжди моніторив, як ЗМІ висвітлюють дії глави держави. Але Трамп, на відміну від своїх попередників, отримує лише позитивні новини.

Один з працівників Білого дому зізнався, що в службі зі зв'язків з громадськістю постійно вимагали, щоб папка для президента була «більш, *****, позитивною».

Через це, як заявило джерело Vice, деякі співробітники Білого дому називають папку «пропагандою».

За даними видання, ідея про дворазові позитивні добірки надійшла від колишнього глави апарату Білого дому Райнса Прибуса та колишнього прес-секретаря Шона Спайсера. Вони змагалися між собою за право доставити папку президенту.

Спайсер заявив Vice, що не буде коментувати зміст матеріалів, які передавалися президенту, але назвав інформацію видання «неточною на декількох рівнях». Що саме не так в матеріалі, він не уточнив.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: