У британському парламенті створили групу для боротьби із впливом РФ

У британському парламенті створили групу для боротьби із впливом РФ
Британський депутат Том Тугендхат

Нова координаційна група об'єднує керівників кількох впливових комітетів парламенту Британії

Британські депутати створили спеціальну групу, яка зосередиться на російському втручанні у вибори і та дезінформаційних кампаніях РФ, щоб зрозуміти масштаби «злісного впливу» Москви.

Про це повідомляє The Associated Press.

Нова координаційна група об'єднує керівників кількох впливових комітетів парламенту Британії, у тому числі тих, хто контролює закордонні справи та оборону.

«Оскільки побоювання щодо російського негативного впливу зростають, дуже важливо, щоб ми зрозуміли ступінь активності Путіна», - сказав голова групи консервативний депутат Том Тугендхат.

Він додав, що Британія повинна слідувати за Сполученими Штатами у введенні санкцій проти російських олігархів та державних службовців, пов’язаних із президентом РФ Володимиром Путіним.

Раніше на засіданні Ради безпеки ООН постпред Великобританії при ООН Карен Пірс повідомила про останні оновлення в розслідуванні отруєння колишнього розвідника Сергія Скрипаля та його доньки Юлії в Солсбері. «Тільки Росія має технічні ресурси і мотив для створення «Новачка». Вона і раніше це робила, має можливість і зараз. Навіть президент Путін брав участь у створенні цієї речовини», - сказала Пірс.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: