У Чернівцях патрульні мусили стріляти, щоб зупинити порушника, який мчав зі швидкістю 200 км/год

У Чернівцях патрульні мусили стріляти, щоб зупинити порушника, який мчав зі швидкістю 200 км/год
Фото ye.ua

Коли водій побачив патрульних, спробував втекти

У Чернівцях патрульні поліцейські із застосуванням зброї затримали водія, який перебував у стані алкогольного та наркотичного сп'яніння. Про це повідомляє прес-служба патрульної поліції Чернівців у Facebook.

Відповідно до повідомлення, сьогодні близько 4:00 на вулиці Гагаріна правоохоронці помітили Land Rover, який був припаркований з порушенням ПДР. Коли водій побачив патрульних, спробував втекти. Правоохоронці почали переслідування.

Повідомляється, що під час переслідування автомобіль порушника рухався зі швидкістю близько 200 км/ч. Крім того, порушник зіткнувся зі службовими автомобілями Toyota Prius і спробував здійснити наїзд на патрульних.

Щоб зупинити порушника, патрульним довелося застосувати табельну зброю і пошкодити колеса автомобіля. Після перевірки з'ясувалося, що водій перебував у стані алкогольного та наркотичного сп'яніння.

На порушника склали протокол за ст. 130 КУпАП (Кодекс України про адміністративні правопорушення) (керування автомобілем у стані сп'яніння) та ст. 122 - 2 КУпАП (невиконання вимог про зупинку).

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: