У Чернівцях п'яна водійка потрапила у ДТП під час прямої трансляції в Instagram

У Чернівцях п'яна водійка потрапила у ДТП під час прямої трансляції в Instagram

Жінка хотіла потішити своїх підписників у соцмережі, натомість в'їхала у джип попереду

У Чернівцях дівчина, яка за кермом легкового автомобіля вела пряму відеотрансляцію в Instagram, врізалась у позашляховик. Подія сталася ввечері 12 жовтня на проспекті Незалежності.

На відеозаписі стріму, який згодом оприлюднили очевидці, видно, що дівчина, яка сиділа за кермом легковика, спочатку знімала в прямому ефірі фільмувала себе та свою подругу, котра сиділа на задньому сидінні, пише «Молодий буковинець».

«Кума!», – гукнула дівчина за кермом своїй пасажирці, аби та позувала для відео.

На 13-й секунді стріму відчутно гуркіт – це було зіткнення автівки з джипом, що їхав попереду. «Кума, ти жива?», – далі чутно на відео. Пізніше жіночий голос запитує: «Де телефон?»

Повідомляється, що внаслідок дорожньо-транспортної пригоди постраждали тільки автомобілі. Аварія спричинила тривалий затор на одному із центральних автошляхів Чернівців.

Як повідомляє сайт АСС з посиланням на інформацію Управління патрульної поліції Чернівецької області, на водійку Nissan, яка знімала себе телефоном, склали адмінпротокол за ст. 130 (Керування транспортними засобами або суднами особами, які перебувають у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп'яніння або під впливом лікарських препаратів, що знижують їх увагу та швидкість реакції). Водійка Mitsubishi Pajero була тверезою, проте щодо неї теж склали адмінпротокол за ст. 124 (ДТП).

Водійка автомобіля Nissan, що була у нетверезому стані, може залишитися без водійського посвідчення та отримати великий штраф.

Водночас водію джипу, який рухався заднім ходом і допустив зіткнення з Nissan, можуть виписати штраф (340 гривень). Також її можуть позбавити права керувати транспортними терміном від шести місяців до одного року.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: