У Держлісагентстві взялися за замголовного лісничого Київщини, який отримав землю в заказнику

У Держлісагентстві взялися за замголовного лісничого Київщини, який отримав землю в заказнику

Стосовно заступника начальника Київського обласного та по м. Києву управління лісового та мисливського господарства буде проведено службове розслідування

У зв’язку з сюжетом у програмі «Наші гроші», що містить інформацію про можливу наявність ознак корупційних правопорушень у діях заступника начальника Київського обласного та по м. Києву управління лісового та мисливського господарства Василя Гриня, буде проведено службове розслідування. Про це під час засідання колегії Державного агентства лісових ресурсів повідомила т.в.о. голови відомства Христина Юшкевич, інформує прес-служба Держлісагентства.
«Мною підписано доручення щодо проведення такого розслідування за фактом наявності корупційних правопорушень та конфлікту інтересів. Коли ми матимемо результати службового розслідування, і у разі підтвердження інформації, викладеної у сюжеті, будуть вжиті відповідні заходи», - зазначила Юшкевич.
Також вона звернула увагу присутніх начальників обласних управлінь лісового та мисливського господарства на неприпустимість виникнення подібних ситуацій.
«У нас відповідно до законодавства все може бути правильно, але потрібно пам’ятати про моральні якості, думку всього суспільства. Покривати я нікого не буду. Якщо є порушення – посадова особа нестиме відповідальність. Ще раз наголошую, що лісівники мають бути взірцем для громадян», - підкреслила Юшкевич.
Нагадаємо, розслідування «Наших грошей» встановило, що дружина заступника голови Київського управління лісового та мисливського господарства Василя Гриня отримала у користування мисливські угіддя на території заказника загальнодержавного значення «Урочище Мутвицьке».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: