У Дніпрі позначили будинки із коронавірусними хворими: фото

У Дніпрі позначили будинки із коронавірусними хворими: фото
У Дніпрі позначили будинки із коронавірусними хворими

Мешканці багатоповерхівки налякані - сидять вдома та уникають зайвих контактів

На вулиці Батумська, 12 в Дніпрі чи не на кожному під’їзді розмістили оголошення: «У вашому будинку – заражений». За цією адресою забрали до лікарні людей з підозрою на коронавірус.

Про це повідомляє 34-й канал.

Мешканці багатоповерхівки налякані - сидять вдома та уникають зайвих контактів. Реагують на ці оголошення по-різному. Одні вважають, що це додатково провокує паніку і породжує ненависть до сусідів. Інші - що спонукає людей виявляти дисциплінованість і свідоме ставлення. Дехто вважає, що таким чином влада пояснює причини посиленої дезінфекції будинку.

Минулого тижня в Дніпрі обробили 6143 під’їзди. Дезінфікують перші поверхи і ліфти. Але будинки, де живуть люди з коронавірусом або з підозрою на нього, знезаражують повністю.

«У нас з’явилося на території міста кілька будинків, де проживали особи, у яких було діагностовано коронавірус. Тому ми прийняли рішення обробляти там не тільки перший поверх і ліфти, а й повністю всі поверхи. Ця обробка буде відбуватися через день», – розповів заступник міського голови Дніпра Михайло Лисенко.

db76c4e89831ee1b002d9a60a23ba0bb.i370x331x397.

А на сайті міської ради Дніпра тим часом створили карту інфікованих Covid-19, де позначають червоним кольором не тільки будинки, а й магазини, які відвідували хворі.

Нагадаємо, загалом в Україні коронавірусом захворіли 1843 медиків.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: