У Дніпрі вночі горіла ТЕС

У Дніпрі вночі горіла ТЕС

Версія про теракт на даний момент не підтверджується

Сьогодні о 4:00 сталося займання на Придніпровській ТЕС. 

За попередньою інформацією, жертв в результаті пожежі немає, передає «Інформатор».

«Екіпаж патрульної поліції проїжджав повз Придніпровську ТЕС і помітив на її території клуби вогню. Щось спалахнуло, але вибуху не було. Поліція одразу ж під'їхала на КПП підприємства, повідомила про подію, але охорона вже була поінформована. Вони сповістили керівництву підприємства і викликали на місце ДСНС. Версія про теракт на даний момент не підтверджується», - розповів лейтенант поліції Єгор Єгорін.

У зв'язку з тим, що дане підприємство є об'єктом, що охороняється, вхід на територію теплової електростанції строго заборонений. Поліція змогла оглянути лише прилеглі території. Ніякі підозрілі об'єкти і особи виявлені не були.

За попередньою інформацією, горів відкритий розподільчий пристрій.

За даними ДСНС, о 4:06 надійшов виклик про дану пожежі. За даною адресою направили чергові відділення № 25, 1, 2, 3, 5, 18, 19 пожежно-рятувальних частин 8-го державного пожежно-рятувального ділянки ГУ ДСНС в Дніпропетровській області. Прибувши на місце, пожежники встановили, що пожежа виникла в металевому трансформаторі струму типу ТФЗМ-330. Вогнем пошкодило металевий трансформатор струму типу ТФЗМ-330 загальною площею 15 метрів квадратних.

Пожежу локалізували о 4:43 і ліквідували о 4:55. Для гасіння пожежі було задіяно 50 людей та 10 одиниць пожежно-рятувальної техніки. Постраждалих під час пожежі немає. Причини події з'ясовують правоохоронні органи.

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: