У «ДНР» у жовтні можуть замінити «керівництво» - Тимчук

У «ДНР» у жовтні можуть замінити «керівництво» - Тимчук

У Донецьку відбулася нарада за участю «вищого керівництва ДНР» і представників РФ

На тимчасово непідконтрольній Україні території Донецької області поширюються чутки про зміну «керівництва» в жовтні. Про це у Facebook повідомив лідер групи «Інформаційний опір» Дмитро Тимчук.

«У вищій та середній ланці «адміністрації глави ДНР» поширюються чутки про зміну керівного складу ДНР в жовтні цього року, засновані на останні події в Донецьку. Так, 5 вересня 2017 року в Донецьку відбулася нарада за участю «вищого керівництва ДНР» та представників Російської Федерації (РФ) з питань подальшого розвитку ДНР», - ідеться в повідомленні.

Згідно з інформацією ІО, за вказівкою російської сторони, участь у нараді взяло обмежене коло ватажків «ДНР», при цьому, наприклад, лідер громадського руху «Донецька республіка» Денис Пушилін не був на неї допущений.

У ході наради представники АП РФ не вказали чітких перспектив для «ДНР», однак дали зрозуміти, що стратегічні рішення з цього питання будуть прийматися в Кремлі найближчим часом і будуть пов'язані з кардинальними кадровими перестановками в «ДНР».  

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що ватажки «ДНР» складають списки на евакуацію через «наступ Збройних сил».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: