У Джамали розповіли про ставлення до заборони на Євробаченні кримськотатарських прапорів

У Джамали розповіли про ставлення до заборони на Євробаченні кримськотатарських прапорів

Організатори конкурсу заборонили використовувати кримськотатарський прапор. Українська делегація поважає рішення керманичів «Євробачення».

PR-директор Джамали Денис Козловський в інтерв’ю «Главкому» заявив, що Україна перебуває на конкурсі, у якого є багаторічний регламент і правила. І українська пісенна команда їх поважає.

«Тут не йдеться про ставлення конкретно до кримськотатарського прапору, тут просто заборонені будь-які прапори, крім прапорів країн-учасниць, прапора Євросоюзу і, якщо не помиляюся, стяга ЛГБТ-спільноти. Перебуваючи тут, я поки не бачив ніяких прапорів, журналісти прапорів з собою не носять, ну а шанувальників ми ще не бачили», - розповів він.

«Є правила конкурсу, які ми поважаємо, тому ми це почули, прийняли, попередили людей, які їдуть у групі підтримки, щоб вони із собою не везли кримськотатарські прапори, тому що їх все одно не дадуть розгорнути», - підкреслив він.

Також він додав, що в разі перемоги Джамала не вийде з кримськотатарським прапором. «Джамала представляє державу Україна, і ми будемо використовувати український прапор», - пояснив Козловський.

Нагадаємо, що перший півфінал конкурсу відбувся 10 травня, визначились перші фіналісти Євробачення-2016. Другий півфінал – 12 травня, а фінал – у суботу, 14 травня.

Джамала побореться за право виступати у фіналі пісенного конкурсу Євробачення-2016 у другому півфіналі 12 травня. Українська співачка кримськотатарського походження виступить під номером 15 і виконає пісню «1944», у якій вона розповідає історію депортації своєї сім'ї із Криму в середині минулого століття.

Сьогодні в Швеції ввечері відбудеться другий півфінал пісенного конкурсу «Євробачення», на якому виступатиме Джамала.

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: