У Франції під час заворушень загинули двоє людей

У Франції під час заворушень загинули двоє людей

В Аннсі футбольний фанат загинув після того, як стрибнув у канал і зламав шию

У неділю, 15 липня, після перемоги збірної Франції на Чемпіонаті світу з футболу, у декількох містах сталися масові заворушення та сутички з поліцією. У містах Аннсі та Сан-Фелі загинули двоє людей.

Як повідомляє BFM TV у Сан-Фелі чоловік святкував перемогу збірної, перебуваючи за кермом автомобіля, після чого він врізався в два припаркованих авто та дерево. Чоловік загинув.

В Аннсі футбольний фанат загинув після того, як стрибнув у канал і зламав шию.

Як пише Deutsche Welle, у Парижі, де за порядком стежили близько чотирьох тисяч правоохоронців, біля Єлисейських полів вболівальники били вітрини магазинів, руйнували огорожі та кидали пляшки у натовп. У відповідь поліція застосувала сльозогінний газ та водомети.

У Ліоні відбулися зіткнення між силами правопорядку та фанатами, які залізли на дах поліцейського автомобіля. Вболівальники також кидали в правоохоронців порожні банки та підпалювали сміттєві баки. Поліція застосувала проти них сльозогінний газ.

Як повідомляють ЗМІ, на мосту через річку Рона вишикувався поліцейський кордон, що відділяв вболівальників від центру міста. З боку учасників заворушень також кидали шашки зі сльозогінним газом.

Учасники заворушень викрикували образи в бік поліцейських, мостова була всіяна осколками пляшок та залишками піротехніки.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: