У Генічеську скаржаться: Київ півтора року не хотів чути про проблеми району, що межує з окупованим Кримом

У Генічеську скаржаться: Київ півтора року не хотів чути про проблеми району, що межує з окупованим Кримом
Глава Генічеського району Олександр Воробйов

Глава Генічеської райдержадміністрації півтора року вимагав від Кабміну Яценюка звернути увагу на Генічеський район

Олександр Воробйов, глава Генічеської райдержадміністрації в інтерв’ю «Главкому» заявив, що Україна інформаційно програла у війні з РФ через те, що Київ мало звертав уваги на прифронтові регіони, зокрема на Херсонщину, яка межує з окупованим Кримом.

«Я два роки звертався до влади. Півтора року від Кабміну Яценюка вимагав звернути увагу на Генічеський район, бо це форпост. Потрібно починати будувати нову Україну з територій, віддалених від центру, і потім наближатися до Києва. От тільки тоді ми зможемо бути прикладом для тих людей, які наслухалися пропаганди, для тих, хто в Донецьку чи Луганську. Але цієї уваги не було», - поскаржився Воробйов.

Керівник Генічеської райдержадміністрації розповів, що брав участь в десятках нарад у Києві. «Разом з чиновниками облдержадміністрації, у Міністерстві палива і енергетики, у «Нафтогазі України», НКРЕ, Адміністрації президента, яка нас підтримувала. Але у нас парламентсько-президентська республіка. Тут підтримують – там десь хтось гальмує…», - зауважив чиновник.

Він також розповів, що 16 листопада відбулася обласна колегія на території Генічеського району, в якій взяло участь 75 людей з області. І це він вважає показником уваги до району. «Бо всі розуміють, що від цього району залежить спокій на Херсонщині», - підкреслив Воробйов.

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: