У «Главкомі» прес-конференція: «АРТ-Плейбек. Разом»: театральні перфоманси для вимушених переселенців та інших спільнот»

У «Главкомі» прес-конференція: «АРТ-Плейбек. Разом»: театральні перфоманси для вимушених переселенців та інших спільнот»

Учасники прес-конференції розкажуть про спеціальні плейбек-перформанси

Сьогодні, 5 вересня, о 13:30 в інформаційному агентстві «Главком» відбудеться прес-конференція на тему: «АРТ-Плейбек. Разом»: театральні перфоманси для вимушених переселенців та інших спільнот».
Запрошені гості: Наталія Вайнілович, організатор проекту, акторка та ведуча Київського плейбек-театру «Отраженіє»; Володимир Савінов, ведучий Київського плейбек-театру «Дежавю плюс»; Юлія Сачук, експерт з питань недискримінації та інклюзії, віце-президент Всеукраїнської громадської організації людей з інвалідністю по зору «Генерація успішної дії».
Учасники прес-конференції розкажуть про спеціальні плейбек-перформанси для представників ЛГБТ-спільноти, людей з інвалідністю, національних меншин, вимушено переміщених осіб зі сходу України, що таке плейбек-вистави і як вони допомагають упоратися з особистими проблемами представників різноманітних спільнот, а також оголосять програму заходів.
Дивіться пряму трансляцію прес-конференції:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: