У Гройсмана просять Норвегію тиснути на Росію ще більше

У Гройсмана просять Норвегію тиснути на Росію ще більше

Степан Кубів закликав Норвегію посилити тиск на Російську Федерацію через незаконні обмеження щодо транзиту товарів з території України

Сьогодні під час зустрічі із Міністром закордонних справ Норвегії Бьорге Бренде перший віце-прем'єр-міністр – міністр економічного розвитку і торгівлі Степан Кубів закликав норвезьку сторону посилити тиск на Росію через її обмеження та заборони на транзит товарів з території України до Казахстану та Киргизстану.

Крім того, сторони обговорили посилення торговельно-економічного співробітництва між країнами, зокрема у межах угоди з країнами EFTA.

«Між Україною та Норвегією існують тісні торговельно-економічні взаємини, в т.ч. у сфері комп’ютерних технологій та сфери ІТ. Ці відносини мають значний потенціал для розширення сфер взаємодії, зокрема в енергетичній сфері», -  відзначив Кубів.  

Він розповів норвезькій делегації про результати реформ в Україні та стосовно посилення захисту прав інтелектуальної власності.

Норвезька сторона у свою чергу заявила, що готова надати експертну консультативну допомогу з питань реформування української митниці.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: