У Харкові поліцейські побили чоловіка: їх відсторонили від служби

У Харкові поліцейські побили чоловіка: їх відсторонили від служби

Особа чоловіка, до якого на відео поліцейські застосували фізичну силу, встановлюється

Згідно з наказом начальника ГУНП в Харківській області, призначено службове розслідування щодо побиття поліцейськими громадянина на станції Харків-Пасажирський.

Про це 9 липня повідомляє Відділ комунікації поліції Харківської області.

«У суботу (7 липня. – Ред.) у соціальних мережах було розповсюджене відео, де харківські поліцейські  застосували неправомірні  заходи фізичного впливу  до невідомого громадянина. Під час проведення попередньої перевірки встановлено, що подія відбулася 7 липня у приміщенні відділення поліції на станції Харків-Пасажирський Холодногірського відділу  поліції ГУНП в Харківській області», - заявили в поліції.

Зазначається, що особи поліцейських встановлені – це  старші сержанти 1989 і 1992 року народження та капрал сектору патрульної  поліції, 1997 року народження. 

«На даний момент вони відсторонені від несення служби, в них вилучені поліцейські посвідчення, жетони та табельна вогнепальна зброя. До дисциплінарної відповідальності буде притягнутий і їх безпосередній керівник», - говориться у повідомленні.

Холодногірським відділом поліції факт події зареєстровано у Журналі єдиного обліку правопорушень.

«Особа чоловіка, до якого на відео поліцейські застосували фізичну силу, зараз встановлюється. Також опитуються свідки та учасники події», - зазначили у поліції.

Матеріали службового розслідування будуть передані до прокуратури для прийняття процесуального рішення, відповідно до вимог чинного законодавства.

Нагадаємо, в Оболонському районі столиці патрульна поліція застосувала зброю проти зловмисника, який намагався взяти заручницю і погрожував ножем правоохоронцям.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: