У Харкові спіймали поліцейського, який організував незаконний кавовий бізнес

У Харкові спіймали поліцейського, який організував незаконний кавовий бізнес

«Бізнесмени» на чолі з поліцейським отримували за замовленням малайзійську каву, фасували її в пакети під маркою «Jacobs» і реалізовували через інтернет і власну торговельну мережу

Податківці викрили діяльність двох підпільних цехів з незаконного виробництва розчинної кави «Jacobs», організатором яких був поліцейський

Про це розповів перший заступник начальника ГУ Державної фіскальної служби в Харківській області Андрій Бежанов, передає Укрінформ.

«У рамках кримінального провадження, внесеного до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками ч.1 ст. 212 КК України, встановлено, що з початку року на території Харкова здійснюється незаконне виробництво розчинної кави відомого виробника. Вказаний бізнес організував один із співробітників патрульної служби Нацполіції Харківської області, що діяв разом з кількома помічниками. За час своєї діяльності незаконні виробники кави завдали збитків держбюджету в 700 тис. грн.», - зазначив Бежанов.

За його словами, «бізнесмени» отримували за замовленням малайзійську каву, фасували її в пакети під маркою «Jacobs» і реалізовували через інтернет і власну торговельну мережу.

«Під час слідства вилучена комп'ютерна техніка, гроші, автомобілі і устаткування, яке використовувалося для фасування і транспортування контрафактної кави. Також вилучені розфасована кава і сировина для виготовлення фальсифікату - всього на суму 1,2 млн грн.», - додав Бежанов.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: