У Харкові звільнили поліцейських, які побили чоловіка

У Харкові звільнили поліцейських, які побили чоловіка

Командир взводу попереджений про «неповну посадову відповідність»

Трьох поліцейських, які побили чоловіка на станції Харків-Пасажирський, звільнили із займаних посад.

Про це на своїй сторінці в соцмережі Facebook повідомив начальник Головного управління Національної поліції в Харківській області Олег Бех.

За словами Беха, 9 червня «після ретельного вивчення матеріалів службової перевірки, відеоматеріалів» він підписав наказ про звільнення з лав поліції співробітників сектору патрульної поліції Холодногірського відділу поліції.

«Своєю зухвалою, ганебною поведінкою вони грубо порушили один з принципів діяльності поліції – дотримання прав і свобод людини. Після такого кричущого факту неадекватних дій правоохоронців, невиконання ними вимог Закону «Про Національну поліцію» вони не мають жодного морального права залишатися на своїх посадах», - підкреслив начальник поліції.

Згідно з наказом, додав Бех, старші сержанти і капрал сектору патрульної поліції звільнені з лав поліції, а їхній безпосередній керівник – командир взводу – попереджений про неповну посадову відповідність.

«Крім того, т.в.о. начальника Холодногірського відділу поліції отримав суворе попередження про необхідність дотримання підпорядкованим особовим складом службової дисципліни та прав і свобод громадян», - повідомив начальник ГУ Нацполіції в Харківській області.

Нагадаємо, раніше в соцмережах поширили відео, на якому було зафіксовано, як харківські поліцейські б’ють чоловіка.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: