У кав’ярні Маріуполя розповіли свою версію бійки з прикордонниками

У кав’ярні Маріуполя розповіли свою версію бійки з прикордонниками

Керівництво кав'ярні стверджує, що прикордонники були напідпитку та поводилися агресивно

В кафе Маріуполя офіцер і підполковник Державної прикордонної служби самі влаштували бійку з охороною ніби-то через відмову проходити контроль на безпеку, а не через відсутність меню українською мовою.

Про це повідомили представники кафе на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

«17 червня о 21 годині до нас у кафе прийшла компанія молодих людей напідпитку. Гості замовили морозиво і... алкогольні коктейлі. О 22 годині зал кафе закривається, тому ми запропонували гостям продовжити свій відпочинок в залі Лаунж з нічним графіком роботи. Згідно з підписаною з поліцією, ЗСУ та мерією міста Маріуполя меморандумом, ми зобов'язані оглядати кожного гостя з металошукачем для загальної безпеки оточуючих. На прохання охорони пройти перевірку молоді люди почали хамити і нецензурно виражатися. Адміністрація піталась залагодити цей конфлікт усіма мирними заходами», - йдеться в ньому.

Також зазначається, що директор та адміністратор розмовляли з клієнтами мовою їхнього спілкування, тобто тієї частини компанії, яка говорила по-російськи - відповідали російською, російськомовним гостям відповідали українською.

Крім того, в кафе повідомили, що після вимоги одного з клієнтів принести меню українською мовою, персонал запропонував усно перекласти склад страв і напоїв, побажають гості, оскільки воно зараз в розробці.

«На вулиці молоді люди продовжували вести себе агресивно по відношенню до співробітників кафе та охорони. І, на жаль, закінчилося все тим, що один з агресивною компанії гостей вдарив охоронця, після чого зав'язалася бійка. Адміністратор негайно стала викликати поліцію і швидку», - розповіли представники кафе.

Напередодні спікер Держприкордонслужби Олег Слободян заявив, що жінку-офіцера і підполковника прикордонної служби побили через прохання в кафе надати меню українською мовою.

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: