У Києві прощаються з Іриною Бережною

У Києві прощаються з Іриною Бережною
Фото: Станіслав Груздєв, «Главком»

На церемонію прощання з колишнім депутатом Верховної Ради зібралися лише близькі родичі покійної

У Трапезній церкві Святих Антонія і Феодосія Печерських на території Києво-Печерської лаври з хвилини на хвилину має розпочатися церемонія прощання з відомим політиком Іриною Бережною. У церкві присутні лише близькі родичі і друзі покійної. Я передає кореспондент «Главкома», серед відомих соратників загиблої можна побачити її колег по фракції Партії регіонів у парламенті, зокрема Олену Лукаш, Олену Бондаренко, Нестора Шуфрича, Ельбруса Тедеєва, Тетяну Бахтєєву, Дмитра Добкіна, колишню уповноважену Верховної Ради з прав людини Ніну Карпачову, редактора інтернет-видання «Страна.ua» Ігоря Гужву та інших. Міський голова Харкова Геннадій Кернес прислав вінок.

.jpg_33Трапезна церква Святих Антонія і Феодосія Печерських. Фото: Станіслав Груздєв, «Главком» На церемонії також присутній відомий бізнесмен Борис Фуксман, якого називають батьком доньки загиблої депутатки.

Ірина Бережна загинула в автокатастрофі 5 серпня вранці на північному узбережжі Адріатичного моря (на території Хорватії). В автомобілі, який зірвався в кювет, разом з Бережною перебувала її восьмирічна донька. Дівчинка отримала незначні травми, оскільки сиділа на задньому сидінні в автокріслі, яке було пристебнутим. Як повідомив представник консульської служби Міністерства закордонних справ Василь Кирилич, за кермом автівки перебував не громадянин України. 

.jpg_34Трапезна церква Святих Антонія і Феодосія Печерських. Вінок від міського голови Харкова Геннадія Кернеса. Фото: Станіслав Груздєв, «Главком»

Після трагедії, за повідомленнями ЗМІ, до Хорватії прибув відомий український бізнесмен Борис Фуксман, який забрав дівчинку із собою. Пізніше стало відомо, що він її удочерив.

Ірина Бережна - депутат двох скликань Верховної Ради - шостого (2007-2012) і сьомого (2012-2014). Була членом фракції Партії регіонів, входила до комітету Ради з питань правосуддя. Політику було 36 років. 

Більше фотографій з церемонії прощання з Іриною Бережною дивіться за посиланням: На прощання з Іриною Бережною приїхали відомі регіонали, Борис Фуксман і Лобода 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: