У Києві суд розглядає продовження арешту «азовцю» Краснову

У Києві суд розглядає продовження арешту «азовцю» Краснову

Прокуратура наполягатиме на продовженні арешту, термін дії якого закінчується 22 серпня

У Шевченківському райсуді Києва сьогодні йде судове засідання щодо обрання запобіжного заходу для арештованого голови ЦК «Азов-Крим» Станіслава Краснова.
Прокуратура наполягатиме на продовженні арешту, термін дії якого закінчується 22 серпня.
Адвокати кажуть, що будуть наполягати на домашньому цілодобовому арешті, щоб Краснов не залишався під вартою.
Краснову і його подрузі Оксані Шелест оголошено підозру у скоєнні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 263 («Незаконне поводження зі зброєю») Кримінального кодексу України. Шелест обрали запобіжний захід у вигляді нічного домашнього арешту, а Краснова помістили під цілодобовий домашній арешт з носінням браслета до 24 квітня. 21 березня Шевченківський районний суд Києва змінив запобіжний захід Краснова на два місяці тримання під вартою.
У СБУ заявляли, що Краснов готував вбивство одного з активістів на адмінкордоні з Кримом у Херсонській області. Крім того, він нібито готував теракт і співпрацював з російською стороною.
Адвокат Краснова заявив, що його підзахисного побили і що з нього вибивали зізнання тортурами протягом 6 годин. У СБУ відзначили, що він чинив опір під час затримання, тому довелося застосувати силу. За фактом застосування сили до Краснова відкрито кримінальне провадження.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: