У Києві ЖЕК із даху багатоповерхівки зробив «номера» і заселяє туди невідомих людей

У Києві ЖЕК із даху багатоповерхівки зробив «номера» і заселяє туди невідомих людей

Несанкціоновані жителі наносили на технічний поверх речі, і навіть поставили унітаз

У Києві на Позняках управляюча компанія «Компас» поселила невідомих людей на технічний поверх багатоповерхівки. Про це у Facebook заявила одна з жительок цього дому Олеся Остаф’єва.

За її словами, компанія «Компас» не узгоджувала питання вселення ні з мешканцями багатоквартирного дому, ні з Державною архітектурно-будівельною інспекцією. Нові вселені «жителі» врізалися у водопровід та каналізацію, провели електрику, яку не оплачують. Вони також наносили різних речей на поверх.

Остаф’єва заявила, що консьєржі дому «в курсі» ситуації, «їм сказали пускати».

Мешканка додала, що жителі дому написали заяву до поліції. За її словами, сьогодні правоохоронці вигнали нелегальну «сусідку» з поверху, проте весь крам «нелегалів» залишився на місці.

Остаф’єва також розповіла, що рік тому мешканці намагались у своєму домі створити об'єднання співвласників багатоквартирного будинку (ОСББ), проте цьому на заваді стала позиція управляючої компанії.

«Керуюча компанія зібрала навколо себе групу підтримки і активно проводила агітацію за те, що ОСББ за гроші мешканців буде літати відпочивати до Туреччини. Майстер Віталій Євгенович з цього приводу навіть Висоцького цитував. Вберегли, не літаємо. Тільки двірники тепер літають, по дахах», - написала вона у Facebook.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: